Zhrzený Pomeje už šílí:
"Iveta je nejlepší česká zpěvačka!"

05.01.2010 | Revue

Jiří Pomeje (45), zavržený manžel zpěvačky Ivety Bartošové (43), svou ženu brání. Tvrdí, že Iveta je nejlepší česká zpěvačka a jejich vzájemné rozepře na tom nic nemění.

Jiného mínění jsou ale účastníci ankety o nejhorší desku roku 2009.
 
"Iveta je fakt nejlepší. Ale nikdo v Česku ji neocení," řekl Pomeje zcela vážně.
Více než polovina z 28 000 hlasujících ohodnotila vydanou Ivetinu vánoční desku Když ticho zpívá jako vítěznou! Bohužel, tedy jako nejhorší.

Ivetu, která si od cédéčka hodně slibovala, tak postihla další rána.
Co má zpěvačka v současné době v plánu, je nesnadné odhadnout, natož zjistit. Iveta telefony nezvedá a na svých internetových stránkách píše, že vystoupení na rok 2010 budou upřesněna.

Zkoušet v muzikálu Děti ráje zatím nezačala, na křtu svého cédéčka v prosinci sice Iveta tvrdila, že je to jen otázka času. Produkci ale došla trpělivost a její jméno ze stránek věnovaných muzikálu odstranila.
Pomeje, který očekává obsílku k rozvodovému stání, si pro rok 2010 raději žádná předsevzetí nedal. Na přelomu roku se prý zcela vrhl do práce, aby zapomněl na trable, které ho neustále provázejí.

"Moderoval jsem na silvestra i na Nový rok pro kamaráda několik soukromých akcí. Musím něco dělat, nesmím přemýšlet nad tím, co prožívám. Jinak bych se zbláznil," říká Jiří Pomeje a stýská si, že jeho žena, kterou podle svých slov stále miluje, mu do Nového roku ani nepopřála.

"Nemluvili jsme spolu už dlouho, její desku jsem ani neslyšel. Bylo mi jí moc líto, když jsem slyšel, že je to nejhorší deska roku. Iveta si něco takového nezaslouží a já se k tomu víc nechci vyjadřovat," trápí se Pomeje.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.